Polteraften

Skal en af vennerne giftes? Og vil I gerne arrangere en virkelig mindeværdig dag for ham? Så læs med her. Vi kommer med gode forslag til aktiviteter både til manden, der elsker action og fart over feltet og til livsnyderen, der sætter pris på en god smagsoplevelse. Så lad jer inspirere og få samtidigt gode råd til, hvordan I kan gribe planlægningen an.

Se Polterabend for Kvinder her

Hold det hemmeligt

Som bekendt skal en polterabend jo holdes hemmelig for den kommende gom. Derfor skal I lige tænke jer om, når I begynder planlægningen, så der ikke ved en fejl bliver skrevet beskeder i en gruppe, hvor gommen er med. Nok forventer han, at der skal ske noget, men han skal jo ikke vide hvornår og hvad, der skal ske.

Hold et fysisk opstartsmøde

En anden god ting er at mødes fysisk, når I skal beslutte, hvad der skal ske på dagen. Det er meget enklere at blive enige, når man kan sidde i samme rum og snakke sammen, end når alt skal foregå som tekstbeskeder. Der kan hurtigt opstå misforståelser og uenigheder, som kan undgås ved et fysisk møde, hvor man kan høre stemmeføring og se mimikken hos den, der taler. Når I skilles så sørg for, at alle er enige i dagens program og at opgaverne er delt ud. Detaljerne i planlægningen kan i så klare som tekstbeskeder i en fælles gruppe oprettet til lejligheden.

Hvem er den kommende gom?

I skal først og fremmest koncentrere jer om at finde ud af, hvad I tror, jeres gom vil synes er sjovt. Selvfølgelig kan I godt udfordre ham lidt og planlægge en overraskelse, der rykker lidt på hans komfortgrænse, men pas på ikke at ville rykke ham for meget – så bliver det ikke en god dag for ham. Så hold fokusset på, hvad I tror han gerne vil fremfor jeres egne ønsker.

Bliv inspireret – Aktiviteter

Herunder har vi listet en række aktiviteter I kan lade jer inspirere af. De dækker både den mandetype, der er frisk på sport og eventyr og ham, der hellere vil nyde et godt glas vin eller spiritus og ham der gerne vil udfordres kreativt og tankemæssigt:

Escape Rooms/Escape Games
Noget af det helt store er de såkaldte Escape Rooms. Her skal man via et spil løse forskellige problemstillinger. Det kan være at standse en tidsindstillet bombe, flygte fra fangenskab, redde verden, finde en skat eller løse mysterier. Det er rent guf for hjerneaktiviteten og lige til ham, der foretrækker fiktions action frem for fysisk action. Spillene kan også laves som virtual reality.

Highroping
For de eventyrlystne, der ikke er bange for højder, kan Highroping være sagen. Det er udfordrende og rigtig sjovt og temmelig frygtindgydende. Det foregår 50 meter over jorden og banen er spækket med forhindringer, så det er ikke let at nå banen rundt. Naturligvis er instruktion og sikkerhed i orden.

Bumber balls/boblefodbold
For de fodboldglade er det en helt ny og sjov oplevelse at spille fodbold iført store oppustede plastikbolde. Når man er iført de store gennemsigtige bolde, der dækker hoved og overkrop er det helt uden risiko for skader, når man takler hinanden. Ud over det opstår der mange komiske og lettere kaotiske situationer på banen, der får gang i lattermusklerne. Og selvsagt kræver det ikke de store evner som fodboldspiller at deltage.

Smagning af vin, rom, gin, whiskey mv.
Er jeres gom en livsnyder, der elsker gode drikkevarer og gerne vil vide mere om sin yndlingsdrik, så er det oplagt at arrangere en smagning i topklasse. Der kan arrangeres smagninger indenfor alle typer af alkohol og ekspertisen er i højsæde. Så uanset, hvad der skal smages på, vil I både få mange dejlige smagsoplevelser og stor viden om den specifikke drikkevare.

Stripshow som prikken over i `et

Et stripshow er klassisk og omkring 80% af alle polterabender med mænd,  har sidst på aftenen besøg af en stripper, der en gang for alle, gør det klart, hvad gommen fremover siger nej til ved at blive gift.
Stripperen teaser gommen på forskellige måder, mens hun klæder sig af.
Hele ideen bag “konceptet” er, at gommen for sidste gang skal fristes af en ung smuk kvindes krop inden han binder sig i medgang og modgang med den han elsker.

Et stripshow er et “pænt” show, hvor der på ingen måder er nogen form for sex involveret, det er faktisk slet ikke lovligt at berøre stripperen under dansen.

Hello