Book en stripper

Det er langt de færreste der har prøvet at booke en stripper og derfor ser vi her nærmere på hvad du skal huske og have styr på før du booker strip.

Hvad er en stripper

Lad os slå fast med det samme, en stripper er en danser , der leverer et frækt show intet andet, det er ikke en escortpige eller en luder – Det er en artist, der danser nøgen.

Stripdanseren laver et show, hvor der typisk er et tema over showet f.eks. politi, Bunny, skolepige eller andet kostume.

stripperKostumet vælger I mens showet bookes, vælger I ikke et kostume kommer hun i det hun bedste selv kan lide at lave.

Men lad os lige slå det helt fast, en stripper kan være din vens lillesøster og hun forventer i respekterer at det er et danseshow hun kommer med og at I ikke røre ved hende, det er ikke et sexshow, det er striptease, hvor der teases INTET andet.

Er gæsterne på aftenen ikke vandt til strip, så forklar dem  før stripperen kommer, hvad det hele handler om.

Hvordan forløber et stripshow

Når I booker stripperen, skal I gerne fortælle lidt om jeres festtype , hvor mange gæster der er, hvad i fejrer og om I har et tema på dagen.

I kan under bookingen vælge at bestemme hvilket type kostume stripperen skal ankomme i.

De fleste showdansere har mange forskellige kostumer at tilbyde, men få har kun 2 – 3 at vælge imellem, sådan er det desværre. Ikke alle artister har opdaget fordelen ved at tilbyde mange forskellige kostumer at vælge imellem.

Vælg en stripper, der har det kostume I gerne vil se og husk at vælge en prioritet nr. 2 som også har samme kostume.

Find den rigtige stripper

Det er vigtigt at I surfer nettet tyndt og finder den stripper I synes bedst om -og gerne en prioritet nr. 2, så I er sikre på en af dem kan komme.

Find det bookingbureau, der har den bedste pris og skriv og hør om stripperen er ledig på den dag I ønsker at booke og naturligvis p det tidspunkt der passer ind.

Bemærk at hver stripper har mange jobs og de bookes ind fra mange forskellige bookingbureauer, så der kan gå tid før I får et svar, bookingbureauet skal først tjekke om den pågældende danser er fri på dagen og tidspunktet.

Tips til den bedste oplevelse

Et stripshow er anderledes, frækt, cool, noget der bliver snakket om længe og noget man ikke lige ser hver lørdag.

Derfor er det vigtigt at gøre det HELT unikt, det er jo dyrt at booke en stripper så hvorfor ikke gå ALL in og sørge for oplevelsen bliver helt perfekt?

Sørg for følgende:

  • Dæmp lyset
  • Sæt stearinlys frem, så det bliver lidt hyggeligt
  • Sørg for et rent gulv uden “klister og bræk”
  • Sørg for der er en stol uden armlæn
  • Forklar i løbet af dagen, at stripperen ikke må røres
  • Tag godt imod stripperen og vis hende et sted at klæde om
  • Forklar hvordan musikanlægget virker
  • Tilbyd gerne en kold sodavand
  • Sørg for betalingen er på plads
  • Sæt dig tilbage og se showet

Stripper Århus / København

Når I leder efter en stripper, gør I jer selv en tjeneste ved at vælge en, der bor forholdsvist tæt på adressen for festen.
Der er nemlig den detalje, at et stripshow koster omkring 2.000 og dertil kommer et kørselsgebyr og derfor er det langt billigere at vælge en stripdanser som kører ud fra en by nær jeres fest.

Kørslen kan nemt komme op på 500 kroner og da showet uden kørsel koster ca. 2.000 er det noget af en ekstra regning for kørsel.

Så vælg en lokal stripper centralt fra. f.eks. Århus eller København.

Læs mere om stripper på Pinterest her