Fræk polterabend

Når fyrene er af sted og blive lidt halvstive, sker det jo at der kommer en lummer stemning og ord som stripper, sushipige eller topløsservering kommer på bordet.
I dag er det sjældent noget der bookes forud, det er simpelthen noget der sker, når mange mænd samles og bliver lidt forfulde.

Book en stripper

Den helt traditionelle, er jo at booke en stripper, der pisker gommen lidt på røven og ydmyger ham , men s resten får lov til , at glo på “Patter”.
Det er helt hulemand, men det er faktisk enormt sjovt at overvære og ret uskyldigt.

Ideen er jo at gommen skal pirres af den smukkeste kvinde i landet og huns skal lave en elskovsdans og tease ham – han skal så lige tage sig sammen i øltå¨gerne og vise, at han rent faktisk godt kan opfører sig ordentligt og at han vil ægteskabet – han skal dælme ikke klappe en stripper i røven så tæt på hans kommende kone siger JA i kirken.

Ser man strippen på den måde, er det uskyldigt og sjovt og ikke noget seksuelt – Det er en prøvelse af gommens standhaftighed, hvor meget han vil have sin kone – ligegyldigt hvor flot en silikone babe, der danser og teaser foran ham, så ser han blot den anden vej :-)

Book en sushipige

En noget mere afdæmpet måde at få lidt frækt ind over en polterabend, er en sushipige.

Her er der stil på drengen, I skal alle have lækker sushi og det bliver lige piftet op ved, at det serveres på en nøgen smuk kvinde.

Sushipigen har bananskørte på, så det kun er brysterne der er blottet og her lægges naturligvis et par af de bedste sushistykker som gommen skal tage med de medbragte pinde.

I begyndelsen kan det godt være halv akavet, at sidde der og tage sushistykker fra en næsten nøgen smuk kvinde, men meget ofte griner hun også lidt og så begynder det at blive lidt sjovt med soya på fødderne og alt muligt.

Book Topløs servering

Laver i et tema til jeres polterabend f.eks. James Bond – ja så vil en lækker babe med, der serverer champagne med bare bryster være det helt rigtige.

Det er lidt luksus og specielt – ikke ret mange har fået serveret champagne af en topløs babe.

Skal det være en polterabend med stil, som huske mange år, ja så er topløs servering slet ikke helt dumt.

Book det hele hos Showtown.dk