Sushipige

Forstil dig et bord med masser af bananblade, en super smuk asiatisk kvinde helt nøgen med noget af byens lækreste og bedste sushi på.

I er samlet om eventen og der er masser af Sake, der bundes efter hver sushi og pindene skælver, når de kommer tæt på de velformede bryster.

Det er sushi på en lækker steg

Det hele er meget “mandehørm” men bestemt et sjovt indslag på en velkørende polterabend, hvor I skal have noget at spise og DU hare sørget for noget helt specielt, som I aldrig kommer til at opleve igen.

Sådan gør du – Book sushipige

Allier dig med et af de bedste sushihuse nær stedet i holder polterabend – eller få leveret til om aftenen efter I har spist f.eks. kl.21  og sørg for de kommer med helt frisk sushi, gerne mange vidt forskellige typer, så det er lidt spændende også.

Sørg for der er masser af bananblade, som hun kan bruge til lille frækt miniskørt og måske hen over maven og skru godt op for varmen i lokalet, så sushipigen ikke fryser (hun har jo intet på).

Nu handler det om at I sidder rundt om sushipigen, måske er der dingdong tantramusik på anlægget og på runde skal I tage et stykke sushi og skylle efter med sake eller asiatisk Tiger øl.

TIPS:

  • Der kan bruges andet end sushi, f.eks frisk frugt
  • Der kan kombineres med kortspil og vinderen skal tage et stykke
  • Cognac og cigar kan også være en spændende ide

Hvilke typer fester passer en Sushipige til?

Det giver nok ikke ret mange points, at køre en sushipige ind til Olgas 80 års fødselsdag foran hele familien.

Men er I samlet 15 gutter til en 40 års fødselsdag uden damerne, vil det give genlyd og blive noget der kan huskes 20 år frem.

Det vil blive en oplevelse ingen har prøvet før og det vil både være underligt, akavet, pirrende, frækt og mystisk -og på samme tid med lækkert sushi og sake.

Det passer perfekt ind til:

– Polterabend
– 30, 40 og  50 års fødselsdag for gutterne
– Roundtable årsmøde