Stripundervisning

Find jeres indre strippe frem og kast jer ud i sensuelle trin -og lær de frækkeste moves, hvor både stolen og gulvet bruges til at fange opmærksomheden hos fyren.

Her får i undervisning i, hvordan I tryllebinder en fyr med de helt rigtige sving.

StripundervisningI undervisningen bliver lagt vægt på, at alle skal kunne være med og opbygningen af et professionelt stripshow tages fra A – Z, hvor I både kommer omkring kostumer, musik, stemning og naturligvis selve dansen med lapdance på stol og floordance.

Dansen vil være uden nogen skal smide noget som helst, men I kan godt tage en BH uden på tøjet for at lære at bruge den på en ekstra fræk måde.

En del fyre vælger simpelthen at komme anstigende i fuldt stripperdress med parykker og frækt lingeri – Her bliver det så måske mere sjovt end brugbart, men bestemt sjovt…MEGET sjovt.

Et sygeplejerske kostume til brudgommen kunne nu nok give det et ekstra pift.

Både mænd og kvinder undervises og i kan lære:

  • Hvordan er det lige stolen bruges til at stå på hovedet og hvordan skal fødderne vende, hvis du vil læne dig bagover?
  • Hvordan opbygges showet og hvilke forskellige stadier i showet kan du bruge til at pirre og tease, så tiden trækkes lidt ud?
  • Hvad for noget tøj er velegnet til strip og kan du nemt selv købe det?

I får en gennemgang af et professionelt stripshow fra A-Z med en danser, der enten er aktiv stripper eller tidligere professionel stripper, der har fingeren på pulsen i branchen.

I får den nyeste viden og de nyeste moves fra stripperscenens kant.

  • Alle kan være med og det er hylende morsomt
  • Ingen skal smide noget som helt tøj, det styrer I helt selv
  • I lærer at bruge stolen under et show
  • I lærer om opbygningen af et show

Det er meningen I skal have det sjovt og prøve nogen af de moves og tricks en professionel stripper bruger – Alle kan være med og dem der ikke gider, kan grine fra sofaen.