Polderabend for kvinder

Er du og dine veninder ved at planlægge en polterabend for jeres fælles veninde? Det kan være svært at planlægge en dag for en anden – skal der udelukkende være ting på programmet som den kommende brud helt sikkert kan lide, eller skal hun overraskes eller rystes lidt ud af sin komfortzone? Der er jo rigtig mange spændende muligheder og I er flere om at bestemme, så her er nogle ideer til, hvad I kan lave og nogle gode råd til, hvordan I får planlagt en skøn dag for jeres veninde.

Tys, tys – det er en hemmelighed

Endnu en udfordring ved at planlægge en polterabend er, at det skal foregå i hemmelighed, så bruden ikke får nys om, at der er noget i gære. Dagen skal jo gerne være en overraskelse i sig selv, som bruden måske nok tænker kommer, men som hun ikke ved, hvornår kommer og hvor hun slet ikke ved, hvad der skal ske. Så find en måde at kommunikere på, der gør det let for jer, der planlægger og holder det skjult for den kommende brud. Her er det oplagt at oprette en gruppe på messenger eller lignende, som bruden ikke har adgang til.

Hvilken type er bruden?

I skal naturligvis starte med at tænke på, hvad jeres veninde vil synes er rigtig hyggeligt, sjovt, dejligt. Nogle kvinder er til action og andre er til wellness og hygge. Selvfølgelig kan I overraske jeres brud med en ting hun ikke plejer at gøre og dermed udfordre hende lidt. Men husk at hovedformålet med dagen er, at den kommende brud har det fantastisk, så hold lidt igen med de helt vilde udfordringer.

Hold et planlægningsmøde

Hvis I har mulighed for at mødes og planlægge dagen så gør det. Det er lettere at snakke sammen om de overordnede linjer ”live” og så tage detaljerne på tekstbeskeder senere hen ad vejen, når opgaverne er fordelt og alle er enige om, hvad der skal ske på dagen. Så sørg for at få fordelt og aftalt inden I skilles, det gør resten af planlægningen meget lettere. At holde et fysisk planlægningsmøde er også en god anledning til at møde de af brudens veninder, man ikke kender i forvejen. Det skaber en god stemning både på polterabend og ved brylluppet.

Et væld af muligheder og aktiviteter

Der er mange muligheder for at skabe en rigtig god dag ligegyldigt om jeres veninde er til spænding og action eller til mere rolige nydelsesfulde aktiviteter. Her kommer nogle eksempler I kan blive inspireret af:

Stripundervisning
Få besøg af en toptunet stripper, der har mange års strippererfaring og kan vise jer alle, hvordan man tryllebinder en mand med frække dansetrin, sving med ben på gulvet og over en stol.
Det her er både skide sjovt, men også lidt nyttigt :-)

Ballonflyvning
Er jeres brud til eventyr og højder, er en ballonflyvning en super god ide. Det er både spændende og vækker minder om tidligere tiders opdagelsesrejsende og det er utrolig flot at se Danmarks landskab og byer brede sig ud under den svævende kurv. Et glas champagne mens man betragter de små prikker, der er huse og biler og ser skove, søer og marker ligge udstrakt under sig, så bliver det ikke meget bedre.

Flødebollekursus
Er jeres brud mere til hygge og søde sager, så kan et kursus i hvordan man laver flødeboller være lige i øjet. Her kan I grine og smage og bare slappe af mens I laver gode flødeboller. Alt relevant udstyr er der og ofte vil bunde og skum være lavet på forhånd, så I bare skal øve jer i kunsten at sprøjte skummet op og pynte flødebollerne.

Bridgewalking på Lillebæltsbroen
Hvis der ikke er problemer med højdeskræk er det også en fantastisk oplevelse at komme på bridgewalking på Lillebæltsbroen. I kommer 60 meter op og føler jer for en tid som en fugl med verden for jeres fødder og vinden i håret. Det er naturligvis en guidet tur og, der er både adrenalinkick og en meget smuk naturoplevelse i vente.

Hot-yoga
Det er også utrolig populært at prøve hot-yoga. Det giver en helt anderledes yogaoplevelse. Det udfordrer nogle på smidigheden og andre på varmen, men er skønt bagefter og giver gode grin undervejs. Kombiner det eventuelt med en ansigtsbehandling eller manicure.

Poledance
Sving jer som ægte professionelle klub strippere i de frækkeste krumspring om polen, med en dygtig underviser, der lærer jer alle de fede basis øvelser.

Stand-up paddle – Surf it girl
Prøv surfer stemningen på Århus havn hos Surf Agency, der er lækker aloha stemning med udendørs spa og vildmarksbad, men også lidt til ganen hos Hantwerk ved siden af, der brygger dit eget luksus øl.
Det er lækker stemning og god balance mellem underholdning og indtag af våde varer.