Book en tryllekunstner

Hvis du ønsker at arrangere en helt særligt fest, kan løsningen være at booke en dygtig tryllekunstner. En tryllekunstner kan stå for en magisk underholdning, som gæsterne sent vil glemme. Hvad enten du skal holde en privatfest eller en firmafest, hvad enten publikummet er børn eller voksne, så er en tryllekunstner et hit. Der kommer gang i lattermusklerne og gæsterne rystes sammen. Der er mange forskelligartede tryllekunstnere du kan vælge imellem. Herunder kan du læse lidt om de forskellige genrer, der hitter nu.

Løft humøret med en tryllekunstner

Der er ikke ret meget der, som et godt trylleshow, kan skabe en høj stemning og løfte festdeltagernes humør. Det gælder uanset, om det er en fest for medarbejderne i en virksomhed eller en familiefest, hvor der både er unge, voksne, gamle og børn til stede. Trylleri er for alle aldersgrupper og favner alle slags mennesker.

Få et skræddersyet show

Er den fest du skal arrangere målrettet en bestemt gruppe mennesker, eller er det en temafest du skal stå for, skræddersyr mange tryllekunstnere deres show efter deltagere og tema.

Et trylleshow er derfor meget velegnet til både polterabend, bryllup, rund fødselsdag, konfirmation, børnefødselsdag og julefrokost i virksomheden. Her er der rig mulighed for at målrette showet til dem, der er festens hovedpersoner eller efter virksomhedens type, historie og hverdag. Der indgår ofte stor interaktion med publikum, når en tryllekunstner går i gang med sit show. Det skaber grin og glæde samt stor indlevelse.

Stand-up og close-up trylleri

Der er som før skrevet mange typer af tryllekunstnere, og de har alle deres egen måde at sammensætte et show på. Nogle er specialiseret i stand-up trylleri og andre i close-up trylleri andre mikser gerne de to genrer.

  • Stand-up trylleri betyder, at tryllekunstneren opfører et sceneshow for hele publikummet på en gang. Der behøver imidlertid ikke være en scene. Det kan foregå på gulvet. Showet er som regel godt mikset med komik og udgør på den måde en fortræffelig underholdning. Den form for show er velegnet, hvis en forsamling skal underholdes indenfor et begrænset tidsrum. Stand-up trylleri er godt til alle typer af fester både de private og dem i firmaregi.
  • Close-up trylleri foregår modsat stand-up trylleri tættere på publikum. Tryllekunstneren bevæger sig rundt i rummet og kommer helt tæt på festdeltagerne for eksempel ved de enkelte borde, eller går rundt til de enkelte grupper ved en reception. Her trylles ringe, ure, gafler, mønter mv. væk for øjnene af festdeltagerne, der forundrede ser til. Magien, der kommer helt ind på livet af folk, sætter en god stemning og skaber grin og godt humør rundt i lokalet. Den lethed og behændighed, hvormed tryllekunstneren arbejder er fascinerende at være vidne til. Også denne type trylleri er velegnet til både private arrangementer og arrangementer i virksomheden.

Trylleri med psykologisk twist

Nogle tryllekunstnere blander klassisk trylleri med et psykologisk aspekt. Det kan være tankelæsning og mental magi, forudsigelser og mental manipulation af publikum. Dette er primært rettet mod voksenarrangementer, men kan sagtens benyttes til konfirmationer. Tankelæsning og forudsigelser vil altid overraske et publikum. Som altid er det umuligt at finde ud af, hvordan tryllekunstneren bærer sig ad, og man kan kun glædes og forundres.

Trylleri til de mindste

Til børn er der også mange gode tryllekunstnere at få i hus. Alt efter aldersgruppe vil ballondyr, kortkunster, måske blandet med klovneri, gøre alle børn glade. Ofte vil tryllekunstneren sørge for, at aktivere børnene ved blandt andet at invitere til at hjælpe på scenen. Børn er uforbeholdne og tryllebindes ofte fuldstændig af de magiske kunster de præsenteres for. Det vil være en stor oplevelse for børn at opleve en dygtig tryllekunstner helt tæt på.

SE VORES TRYLLEKUNSTNERE HER